Prosjektbeskrivelse

Super8 Fit

Ved å investere i Super8 får du en enkel og varm bolig med tidsløse, estetiske proporsjoner og et moderne utseende. Huset har store vinduer med trelags glass som gir rikelig med lys og bidrar til god varmeisolering av bygningen. Taket har en helning på 30 grader som sikrer en behagelig visuell effekt og god plass på loftet. Du kan også lett velge en annen helning i tråd med lokale retningslinjer. Prosjektet omfatter et flott rekreasjonsareal ved boligen i form av en terrasse og en stor, praktisk skyvedør. Døren slipper inn mye lys og øker størrelsen på stuen din når den er åpen. Boligens hvilesone og hagen blander seg sammen takket være den store skyvedøren. Terrassen er prosjektert med plass til en sofa, et bord, solsenger og med tanke på tid sammen med familien og venner. En del av terrassen har et funksjonelt overbygg som beskytter mot regn.

Inne i huset finner du et praktisk innredet areal. Dette er et rommelig hus med to baderom, en bod, tre soverom og et fullstendig funksjonelt kjøkken – alt som trengs for å bo med komfort. Boligen er delt i to soner – en privat sone for deg og familien din, samt en åpen sone der du kan ta imot gjester. Den åpne sonen består av en VF, med et separat bad for gjester, en stue og et kjøkken. Den private sonen omfatter en gang, et stort privat baderom og soverom i en adskilt del av bygningen.

Når du kommer inn i huset, finner du plass til å henge av deg yttertøy. Ved inngangsdøren er det  også en dør til en bod. Gangene i huset er funksjonelle og brede i overensstemmelse med de nyeste retningslinjer. En stor stue gir god plass til en hjørnesofa og et sofabord, et spisebord ved kjøkken og plass til en TV. En praktisk skyvedør og en bred utgang til terrasse spiller en viktig rolle i stuen. Døren er i fullt glass og gir rikelig med lys. Stuen er veldig rommelig, du kan lett ha et stort spisebord ved kjøkkenet. Kjøkkenet er funksjonelt og lyst, med en lang benk som gir god plass til å lage mat med komfort. Et stort vindu slipper inn mye naturlig lys. Kjøkkenet kan tilpasses dine ønsker. Et lite gjestebad betyr komfort for deg og dine gjester. Det er også veldig nyttig på hektiske morgener. I den private delen av boligen finner du et baderom og tre soverom. Badet er stort med nok plass til et badekar og to servanter. Rommet er selvfølgelig utstyrt med gulvvarme. Overfor badet finner du det største soverommet med plass til en stor bekvem seng, to nattbord og et stort klesskap. De mindre soverommene er prosjektert med nisje for klesskap og plass til en seng, et skrivebord og eventuelt en veggmontert bokhylle.

Et av de mest interessante elementene i Super8 serien er et rommelig loft som er klart til funksjonell innredning. Etter ditt ønske og uten tilleggs kostnader kan vi lage plass til fremtidig trapp. Dette kan gjøres på to måter – la være å montere elektriske installasjoner og ventilasjonsanlegg på det valgte stedet slik at det er lett å flytte en skillevegg i ettertiden. Vi kan også lage en nisje for trappen med en gang som du midlertidig kan plassere et møbel i.

Etter varmeisolering av loftet og installasjon av el-anlegg får du et bruksareal på over 40 kv.m. og gulvareal på 55 kv.m. Hvis du ønsker å ha et bad på loftet, kan vi føre ledninger for vann og avløp. Taket er ferdig tilpasset montering av varmeisolering, komplett med luftspalte og vindsperre. Det er ikke behov for kostbar og tidskrevende utførelse av innvendig vindsperre og et ekspansjonssystem. Alt er klart for montering av mineralull og paneler på innertaket og kneveggene.

Super8 serien tilbyr komfortable boliger som er verdt å investere i. Boligene gir rikelig med plass i første etasje der du kan bo med komfort helt fra innflyttingen, og i tillegg gir mulighet for rask innredning av loftet slik at du kan øke bruksarealet og verdien på eiendommen din.

Detaljer

 • BRA 100m2
 • BYA 128m2
 • P-rom 94m2
 • Eventuelt 2ETG BRA* 45m2
 • Tak over terasse 12m2
 • Soverom 3
 • Bad 1
 • Inv. Bod
 • Energiklasse B
 • Et fullt innredet kvalitetskjøkken
 • Et fullt innredet og funksjonelt baderom
 • Peisovn (7,7 kW) og stålpipe
 • Et fullt innredet og funksjonelt baderom
 • Et høyt og funksjonelt loft med ferdig lagte gulvplater som lett kan innredes senere for å øke boligens areal og verdi
 • Varmekabel i bad, WC

+47 911 24 980

LÆGREIDSVEGEN 2

5783 Eidfjord

post@ffbygg.no

Uwagi