Vi velger kvalitet. Og Du?

Vi syns at prosessen med å bygge et perfekt hus begynner med en ærlig prat over en god kopp kaffe. Du snakker om hva du trenger og vi om måter å oppnå det på.

Om oss

Vi har prosjektert og bygget funksjonelle, komfortable hus og hytter laget av 100% norske materialer siden 2004. Vi benytter proprietære løsninger som oppfyller kravene i TEK17, samt egen erfaring fra oppføring av over 150 bygg. Teamet vårt består av kvalifiserte tømrere, elektrikere og rørleggere som arbeider under ledelse av en byggmester for å levere prosjekter våre kunder og deres familier drømmer om.

Vi er i nærheten!

Hovedområdet for virksomheten vår er Vestlandet og det er her vi gjennomfører mesteparten av våre prosjekter. Kanskje du kjører forbi våre bygninger på vei til jobben? Det skjer av og til at vi bygger hus i andre deler av landet, men det er Vestlandet vi bor på og på Vestlandet kan vi være nær våre kunder. Alltid i nærheten.

Det er mange byggefirmaer i markedet, bør du velge oss?


Du bestemmer.

Vi liker partnerrelasjoner og direkte kontakt med kunden. Derfor har vi valgt å drive virksomhet på lokalt nivå. Vi ønsker å være nær deg, tilpasse oss fleksibelt det skiftende markedet og svare raskt på dine spørsmål eller tvil. Med et lite, engasjert team og full kontroll over byggeprosessen kan vi garantere utførelse av høy kvalitet. Likevel er vi ikke i stand til å bygge alt og alle steder. Og dette er greit for oss.

Du lurer sikkert: hvorfor oss da?

Fullt fokus på dine behov

Uten kaos. Uten utelatelser. Vi veksler ikke mellom flere prosjekter samtidig. Vi setter fullt fokus på deg og dine behov. Helt fra det første møtet avtaler du alt med én person, den samme som til slutt gir deg nøklene til huset ditt.

Tidsbesparelse

Jobb, familie, forpliktelser – vi vet du har mye å tenke på. Imidlertid er et hus ikke bare et prosjekt og en byggeprosess, men også en haug med formaliteter. Slapp av: Vi tar oss av disse fra A til Å innenfor rammen av programmet Easy Building. Vi sørger for alle tillatelser for å spare din tid og dine penger. Det skal ikke koste deg noe ekstra.

Norske materialer og forsikringspakke

Vi garanterer sikkerhet, kvalitet og stabilitet av ditt prosjekt. Alle bygningene vi tilbyr, er laget av materialer som er tilgjengelige i det norske markedet og oppfyller norske byggestandarder. Du får nasjonal kvalitet og en pakke med forsikringer for hele prosjektet.

Gratis endringer i prosjektet

Vi vet det ikke finnes to familier med identiske behov. Vi forstår det fullt ut og etter kundens ønske tilpasser vi derfor det valgte prosjektet til de individuelle behovene. Et større baderom, et mindre soverom? Ikke noe problem.

Vi bygger lokalt

Takket være dette er vi i fortløpende kontakt og alltid i nærheten, og du vet hva som skjer i hver fase av arbeidet. Du kan komme innom til enhver tid og se hvordan ditt drømmehus eller din drømmehytte blir oppført.

Egenutviklet løsninger

Våre bygninger er utstyrt med egenutviklet løsninger som gir garanti for høy effektivitet i bygningene og veldig god utnyttelse av arealet, også i lavere prisklasser. Vi tilpasser prosjektene etter dine individuelle behov uten tilleggsbetaling.

Lægreidsvegen 2,

5783 Eidfjord

Uwagi