Du får Mer

Vårt tilbud av bygninger er ikke veldig stort.

Imidlertid strever vi etter å sikre god utførelse av våre bygninger og tilbyr gode og interessante løsninger også i bygninger i lavere prisklasser. Vi kan tilpasse et prosjekt til dine ønsker uten tilleggskostnader.

Vi har ikke noe nettverk av avdelinger

og vi er ikke i stand til å gjennomføre oppdrag i alle deler av landet. Imidlertid opptrer vi veldig effektivt i det lokale markedet. Her kan vi garantere deg et godt tilbud og god service.

Vi er i stand til å gjennomføre bare 6-8 oppdrag per år.

Vi vil ikke endre det. Vi mener at det er en optimal størrelse for en lokal bedrift. Den tillater god kontroll med kvaliteten på arbeidet på byggeplassen og samtidig genereres ikke store kostnader som til slutt måtte bekostes av kjøpere av hus og hytter.

Og nå skal vi si om det du får som standard hos oss

Individuell betjening.

I bedriften vår unngår du kaos med kommunikasjon. Under en byggeprosess er det mange personer som er ansvarlig for flere ting. Vi gjør det mulig for deg å unngå en situasjon der dine henvendelser og merknader må gå igjennom flere trinn før de når den riktige personen. Hos oss har du ingen problemer med kommunikasjon – den personen du først snakker med om ditt hus eller hytte er den samme personen som gir deg nøkler etter fullføring av prosjektet. Du avtaler alt med denne personen og trenger ikke å bry deg om noe.

Enkel bygging.

Vi sparer din tid. Vi forstår at du jobber og har mange forpliktelser. Å bygge et hus er en stor utfordring som ikke bare omfatter prosjektering og utførelse, men også visse formaliteter. Innenfor rammen av programmet Enkel Bygging tar vi oss av disse oppgavene. Vi sørger for alle tillatelser og søknader for å spare din tid og penger. Dette vil ikke koste deg noe.

Norske materialer og standarder.

Alle bygningene vi tilbyr, er bygget for våre kunder i Norge med bruk av materialer som oppfyller norske standarder og i overensstemmelse med det norske byggesystemet. Takket være dette er investeringen din sikker og stabil og du kan problemfritt utbygge huset ditt i fremtiden (uten behov for å lete etter f.eks. passende kledningsbord eller tekkematerialer i hele Europa).

Tilpasning til tomten og dine behov.

Vi gjør mindre endringer i det valgte prosjektet helt gratis.

Vi bygger lokalt.

Siden du bestemmer deg for å samarbeide med oss, betyr det at vi skal bo nær hverandre og hvis du skulle trenge noe – så er vi på stedet.

SJEKK OSS UT

Vi oppfordrer deg til å sammenligne tilbudet vårt med tilbud fra andre bedrifter. Sjekk deres priser, sjekk deres kvalitet, sjekk hva du får når du bruker pengene hos dem – og så kom tilbake og invester i din eiendom hos oss

FJORD OG FJELLBYGG - DU FÅR MER


+47 911 24 980

LÆGREIDSVEGEN 2

5783 Eidfjord


post@ffbygg.no

Uwagi