;

Prosjektbeskrivelse

SuperH 8

I dette prosjektet får du vår største, mest komplekse og rommelige hytte. I dette prosjektet får du 6 soverom, en romslig stue, et digert karnapp med vinduer, to baderom, et tilleggs toalett i en bod, en badstue, et åpent kjøkken med høy benk, et spiserom med plass til et stort bord.

Hyttens form er en kombinasjon av to enkle blokker. Dette tillater økonomisk oppvarming av bygningen og veldig effektiv og funksjonell plassering av rom. Klassisk utseende assosierer til gamle, solide norske bygg. Bruk av brede kledningsbord gir hytten preg av en bygning oppført i en gammel teknikk, mens i virkeligheten er det en varm rammekonstruksjon isolert med mineralull, som ikke er utsatt for setning, er varm og økonomisk. Hytten er kjennetegnet av sluttarbeider og materialer på et høyt nivå som gir den en solid, tradisjonell karakter. Store vinduer slipper inn mye lys og har sprosser som passer fint til bygningens klassiske linjer. Prosjektet inkluderer en utvendig bod og et overbygg over inngangsdøren som er omgitt av et elegant rekkverk. Hytten har en veldig interessant terrasse som gir deg god plass til å tilbringe tiden ute sammen med venner og er delvis overbygd slik at du kan tilbringe tiden med komfort og bli mindre avhengig av været. Du får en bygning som er tettbygd, klassisk, rommelig og elegant.

Når du kommer inn i hytten, finner du et vaskerom med servant og toalett på den høyre siden. Plassert like ved inngangen, er rommet praktisk å bruke når du har skisko på :). Videre i gangen ligger et stort og komfortabelt baderom med plass til et badekar og en dusj, to servanter og selvfølgelig et toalett. Fra badet går du til en badstue som er standard i dette prosjektet. Forbi badet finner du en praktisk innvendig bod til venstre og det første soverommet til høyre. I dette soverommet kan du lett plassere en dobbeltseng på 160 cm og et bord. Det er også planlagt plass til en liten garderobe, samt et vindu med utsikt mot fjell. Så kommer du inn i en stor stue med areal på over 50 kv.m. Stuen er åpen og høy, det første du ser er imponerende lyse vinduer i hovedveggen som slipper inn utrolig mye lys og gir fantastisk utsikt mot fjell. Ved inngangen til stuen er det et åpent, funksjonelt kjøkken med høy benk som du kan sette barstoler ved og tilbringe tiden hyggelig sammen  med familien og venner mens du lager mat. Ved siden av kjøkkenet er det planlagt plass til et stort spisebord ved siden av et bredt vindu som gir lys og utsikt. Videre finner du dører til to soverom med plass til køyesenger og små klesskap. Soverommene kan huse opp til 6 personer hvis de nederste sengene er brede nok. I den åpne delen av stuen er det god plass til en stor sofa, et sofabord, en kommode. Her finner du også en elegant og effektiv peis. Taket over hvilesonen er åpent og har solide trebjelker som skaper et inntrykk av en robust fjellhytte. Dette er et fantastisk sted for å slappe av på. Stuen har også en utgang til en overbygd terrasse. Du kan gå direkte fra stuen til den overbygde delen uten risiko for å bli regnvåt, og tilbringe tiden hyggelig uansett været. En trapp går fra stuen til hyttens andre etasje. Den åpne delen av stuen er direkte koblet sammen med en åpen mesanin oppe. Den andre etasjen består av to soverom med plass til senger i full størrelse og en garderobe, plass til et lite oppholdsrom og TV, en bod og en gang som leder til hovedsoverommet. For å gå til hovedsoverommet tar du en vakker svalgang/korridor plassert direkte over stuen, som gir deg mulighet for å se alt som skjer nede og fantastisk utsikt fra vinduene i stuen. Dette er et nydelig sted som du ofte vil stoppe på for å ta inn fjellhyttens stemning. Hovedsoverommet ligger litt bak i bygningen, over den bakerste delen av kjøkkenet og de to soverommene i første etasje. Rommet har plass til en bred og bekvem seng og et nattbord, samt en garderobe og et privat bad med dusj – en veldig praktisk løsning når hytten er full av gjester.

Du får en hytte med ukonvensjonell plassering av rom, som kombinerer komfort og god plass med mulighet for å huse opp til 12 gjester. Du får en rommelig, solrik, komfortabel bolig pakket i en elegant, klassisk norsk fjellhytte.

Project Details

 • BRA 143m2
 • BYA 120m2
 • Tak over terasse
 • Soverom 6
 • Bad 2
 • Vaskerom/WC
 • Inv. Bod
 • Utebod
 • Du får i prisen:
 • Montering av hele hytta
 • Elektrisk installasjon
 • Rørlegging
 • Et fullt innredet og kvalitet kjøkken
 • Et fullt innredet og funksjonelt baderom
 • Peisovn (7,7 kW) og stålpipe
 • Varmekabel i helfliset bad, vaskerom/WC
 • 3 lags vinduer i standard
 • Store vindusflater, super panoramautsikt fra hytta di
 • Alle innvendige vegger og gulv isolert


+47 911 24 980

LÆGREIDSVEGEN 2

5783 Eidfjord


post@ffbygg.no

Feedback

Budowanie z nami jest proste.

Najpierw zaprosimy Cię na kawę. Będziemy chcieli dowiedzieć się jakie domy Ci się podobają i dlaczego. Jeśli zechcesz opowiedzieć nam o swoich zainteresowaniach i oczekiwaniach odnośnie Twego nowego domu – będziemy mogli dopasować wybrany projekt specjalnie do Ciebie. Poźniej będziemy chcieli porozmawiać o Twojej działce, ustalić najlepsze ustawienie względem słońca – co obniży Twoje rachunki za ogrzewanie, być może zmienimy trochę projekt, aby lepiej pasował do miejsca które wybrałeś – to zwiększy wartość inwestycji, dobrze przemyślane budynki, dopasowane do działki mają wyższą wartość na rynku.

 

Wysoka jakość w ekologicznym standardzie.

Twój dom i Twoją hyttę wykonamy z certyfikowanych norweskich materiałów wysokiej jakości. Bardzo istotną dla nas rzeczą jest ochrona środowiska. Chcemy żyć na zdrowej, zielonej planecie, chcemy również, aby nasze dzieci żyły w takim miejscu. Jeśli dla Ciebie również kondycja naszej zielonej planety jest ważna, z pewnością docenisz fakt, że wybieramy dostawców materiałów, którzy przedstawiają nam „zielone certyfikaty”. Z naszej strony prowadzimy silną segregację odpadów redukując do minimum odpad „restavfall”. Z naszej strony oferujemy też wysoki standard energiklasse B w standardzie. Co nie tylko chroni naszą wspólną planetę, ale też obniża Twoje rachunki.

 

Fachowość i doświadczenie

Zbudujemy Twój dom fachowo. W ciągu ostatnich 15 lat zbudowaliśmy ponad 150 budynków, co pozwoliło nam zdobyć ogromne doświadczenie. Fakt, że przez tyle lat stale współpracowaliśmy z dużymi zleceniodawcami jak Solhytten, czy Omnes Hus og Hyttebygg, a także opinie naszych bezpośrednich klientów mogą to potwierdzić.

 

Oszczędzimy Twój czas.

Rozumiemy, że pracujesz i masz wiele obowiązków. Budowa domu to ogromne wyzwanie, nie tylko związane planowaniem i wykonaniem, ale także w formalnościami. W ramach programu Łatwe Budowanie 1-2-3 weźmiemy te obowiązki na siebie. Wszelkie zezwolenia i regulacje weźmiemy na siebie oszczędzając Twój czas i pieniądze. Na zapłacisz za to ani korony.

 

Budujemy lokalnie.

Skoro decydujesz się na współpracę z nami, oznacza, że będziemy mieszkać niedaleko, a jeśli będziesz czegoś potrzebować – będziemy na miejscu.

 

Sprawdź nas.

Zachęcamy Cię, abyś porównał naszą ofertę z ofertą konkurencji. Sprawdź ich ceny, sprawdź co otrzymasz wydając swoje pieniądze u nich.

 

A później wróć i zainwestuj w swoją posiadłość u nas!

 

Z naszej strony – oferujemy Ci  więcej.